Bitcoin kazanmak çok kolay her saat başı küçük küçük kazanacak , eğlenceli vakit geçireceksin.

Sohbet hemde ücretsiz.

Farklı bir sohbet anlayışı, sohbet edebileceğiniz katılımın yüksek olduğu bir sohbet ortamıyla sizi alışılmışın dışında bir sohbet odasıyla tanıştırıyoruz.Kurallar basit, kendinizi gösterin yapabileceğiniz tek şey samimiyetinizi yada karakterinizi ortaya koyup asil sohbetinizle göz doldurmak.Bunu yaparken kendinizi kaybetmeyin. Sohbetin ne demek olduğunu asıl sohbet neymiş dedirten tekrar sohbete gereken önem verilmesi gerekliliğini gözler önüne seren sohbet sitesi. Asil gerçek sohbet budur dedirtiyor. Şimdiye kadar sohbet sitelerinde gezmiş ve hatalar yapmış olabilirsiniz. Şimdi beyaz bi sayfa açma zamanı gelmiş olabilir bu beyaz sayfayı asil bir şekilde doldurun ve Kendinizi daha iyi hissedin. TIKLAYINCA SOHBETE BAŞLARSINIZ GİRİŞ YAPMAKTA ÇOK KOLAY.

Nasıl öpüşülür iyi bir öpüşme öpüşmede uyum

İyi öpüşmek için 10 tavsiye

Herkes öpüşmeyi bilir, öyle değil mi? Sadece dudaklarınızı başkasının dudaklarına yapıştırıyorsunuz; ne kadar zor olabilir ki? Öpüşmenin temel tekniklerinin iyi bilindiği doğru olsa da iyi öpüşmenin ince nüansları her zaman net değildir. İyi öpüşmek siz ve partnerinizi mutlu edecek bir deneyim yaşamanızı sağlayacak bir yoldur. Aşağıda iyi öpüşmek için 10 ipucu yer almaktadır.



1 – İyi öpüşmeye başlamadan önce ilk olarak dikkat etmeniz gereken şey hijyendir.
Çok az insan vardır ki nefesi kötü kokan birini öperken zevk alsın. İyi öpüşen biri
olmak istiyorsanız davetkâr olmanız gerekir. Parlak temiz dişler ve taze bir nefes şarttır. Görünüş de önemlidir. Dişleriniz ya da ağzınız kirli veya kokuyorsa, tekniğiniz ne kadar iyi olursa olsun öpmek istediğiniz kişi bundan zevk almayacaktır. Genel olarak hijyen sorunu da vardır. Kötü vücut kokusu açıkçası size hiçbir şekilde puan kazandırmaz ve öpüşmeniz için büyük engeldir. Ayrıca yüz kılları da bir sorundur. Erkekler, eğer sık tıraş olmuyorsanız yüzünüzdeki kılların ne kadar tahriş ettiğini bilmelisiniz. Anlayışlı olun. Temiz olun. Bakımlı olun. Mümkün olduğunca temiz kokun ve çekici olun.

2- Her zaman kapalı ağızla başlayın.
Bu sadece kibarlık değildir aynı zamanda olgunluk ve saygınlıktır. Bu, biriyle ilk kez öpüşeceğiniz zaman özellikle önemlidir. Bir iki dakikanız olsa bile ağırdan alın. Aceleyle yapılan öpüşme pek hatırda kalmaz.

3- Fiziksel olarak çok sert ya da çok yumuşak davranmayın.
Bu yoruma açık olabilir ancak sizi temin ederim ki bazılarına göre öyle değil. Öpüşürken dudaklarınızı partnerinize çok fazla bastırırsanız bu pek zevk vermez. Bazıları bunu bir güç göstergesi olarak düşünse de partneriniz kendini daha çok rahatsız hissedecek ve dişlerini sökeceksiniz diye korkacaktır. Öbür taraftan eğer çok yumuşak öperseniz partneriniz varlığınızdan şüphe etmeye başlayacaktır, karşınızdaki insanla paylaşacağınız bu öpücüğün asıl amacından uzaklaşırsınız.

4- Ne kadar süre öpüşmelisiniz? İstediğiniz kadar öpüşürsünüz.
İyi öpüşmek için öptüğünüz kişiyle uyum içinde olmalısınız. Uyumlu musunuz? Agresif misiniz? Daha fazlasına mı yoksa azına mı ihtiyacınız var? Yaptığınız şeyden zevk alıyor mu? Nasıl anlatabilirsiniz? Genel olarak eğer yaptığınız şeyden zevk alıyorsa size kibarca karşılık verecektir. Dudaklarını sizinkine göre hareket ettirecektir. Ya da dilini kullanarak öpecektir. Büyük olasılıkla vücutlarını sizinkine göre hareket ettirecektir. Y a da ellerini üzerinizde gezdirecektir. En azından oldukça iddialı olacaktır. Diğer taraftan eğer yaptığınız şeyden zevk almıyorsa kendini hafifçe geri çekebilir ya da onu öpme şeklinizi değiştirmeye çalışabilir. Nefes alış verişi yavaşlayabilir. Emin değilseniz geri çekilin ve gözlerinin içine bakın. Sabır mı yoksa arzu mu görüyorsunuz? Bu cevabınız olacaktır.

5-Ellerinizi kullanmadan öpüşmeniz neredeyse imkânsızdır.
Ancak ellerinizi nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekiyor çünkü bu öpüşünüzü daha iyi ya da daha kötü hâle getirir. Öpüşürken ellerinizi nasıl kullanacağınız karşınızdaki insanla ilgili bazı bilgiler gerektirir. Eğer o insanı ilk kez öpüyorsanız dikkatli olmanız gerekir. Hiç şüpheniz olmasın daha seksi bir şekilde dokunmanız için yeşil ışık yakan biri öpmenize de izin verecektir. Genellikle birini öperken yüzüne dokunmak ya da başının arkasından tutmak güven vericidir. Bunlar kararınızı etkileyecek arzunuz olmadan samimi ifadelere izin veren alışılagelmiş pozisyonlardır. Birinin yüzüne dokunurken her zaman kibar ve ölçülü olun. Partnerinizin yüzünde yer alan sinirleri harekete geçirmek için parmak uçlarınızı kullanın. Ellerinizi dokunmak ve okşamak için kullanın ancak onu yönlendirmek ya da başka bir pozisyon için zorlamak için kullanmayın. İyi bir şekilde öpüşmek için partnerinizle aranızdaki hareketlerin karşılıklı olduğundan emin olun.

6- İyi bir şekilde öpüşmek için nefes alış verişinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekir.
Eğer kısa bir öpücükse her halde nefesinizi tutabilirsiniz. Ancak daha uzun bir öpücükse nefes almanız gerekir. Nefesinizi olabildiğince uzun tutmak sizi sersemletir ve oksijene ihtiyaç duyduğunuzda sizi nefes nefese bırakır. Rahat nefes alıp verin ama dikkatli olun. Kimse boğazının hırlamasını istemezsiniz. Eğer yapabiliyorsanız burnunuzdan nefes alıp verin. Dudaklarınızı açmak için hareket edemiyorsanız bu tek yoldur. Dilinizi dans ettirerek ağzınız açıkken öpüşürken sırayla ağzınızdan ve burnunuzdan nefes alın, bu dilinizle ve dudaklarınızla yaptığınız hareketlere daha fazla yoğunlaşmanızı sağlar.

7- Birkaç dakikadan fazla öpüştüğünüz zaman yutkunma isteği duyarsınız.
 Bunun nedeni ağzınızı açmasanız bile insanlar öpüşürken tükürük salgılanır. Bazen yutkunmak için geri adım atmanız en iyisidir. Bu birbirinizin gözlerine bakmanız için artı fayda sağlar. Partnerinize tükürük püskürtmemek için yutkunurken dudaklarınızın kapalı olmasına özen gösterin. Öbür taraftan dudaklarınız birbirine yapışıkken yutkunabilirsiniz ancak diliniz partnerinizin ağzının içindeyken bu biraz zor olabilir. Her zaman ilk siz geri çekilin ancak bunu kibar bir şekilde yapın yoksa partneriniz öpüşmekten yorulduğunuzu düşünebilir.

8- Her öpüşle bir dans. Dudak dudağa. Dil dile. Sayısız şekil mevcuttur.
Dans etmeyi ne güzelleştirir? Ne berbat eder? Her öpücüğün kalitesi çiftlerin vereceği karara kalmıştır. Bazıları ihtiraslı olanı tercih eder. Bazıları kibar ve kısa kısa olanını. Bazıları ağzında bir dil olmasından rahatsız olur. Bazıları eğer girişimde bulunmazsanız kendilerinde bir sorun olduğunu düşünebilirler. Öpüşmek hem çok kişisel hem de çok ayrıcalıklıdır. Bu nedenle güzel öpüşmenin anahtarı dudaklar birbirine yapışıkken iki tarafın da zevk alacağı ortak bir nokta bulmaktır. Bunu sağlamak için her zaman yavaş yavaş başlamak en iyisidir. Partnerinizi, onun sizi hissettiği gibi, dudaklarınızla hissedin. Verdiği tepkiyi dikkate alın. Eğer olumluysa biraz daha fazlasını yapın, sadece hafifçe değiştirerek. Eğer tepkisi olumsuzsa başka şeyler yapın. Öpüşmenin en güzel şeylerinden biri her zaman deneyecek başka şeylerin olmasıdır. Isırabilir ya da hafif geçişler yapabilirsiniz. Sadece bir dudağı ya da her ikisini birden öpebilirsiniz. Direkt olarak, bir köşesinden ya da diğer köşesinden öpebilirsiniz. Olasılıklar sınırsızdır. Hayal edebildiğiniz kadarını yapmak size kalmış ve hangi hareketin iyi bir tepki aldığına dikkat edin. Bir iki dakika öpüştükten sonra karar verme sürecine girersiniz. Dudaklarınızı ayırıp ayırmayacağınıza… Sonra tekrar yavaşça devam edin. Dudaklarınızı hafifçe ayırın. Bu kadarı yeter böylece partnerinizin bunu hissettiğini bilirsiniz. Eğer dudaklarını açarak tepki veriyorsa her şey yolunda demektir. Eğer yapmıyorsa zorlamayın. Baskı uygulayarak düşüncesini değiştiremezsiniz dolayısıyla denemeyin. Bu sadece öpüşmeyi mahveder. Açık dudaklarla öpme konusunda ilerlerseniz, sıra dilinizi partnerinizin ağzında dolaştırıp dolaştırmayacağınıza karar vermeye gelir. Yavaş olun. Kibar olun. Abartmayın. Önce dudaklarına dokunun. Ya da geri çekilmeden önce diline hafifçe dokunun. Oyun oynayın. Ya da cilveli olun. Cesur olun. Her şey lehinize. Eğer partneriniz dudaklarını açıyorsa dilinizi akıllıca ve dikkatlice kullandığınız sürece kabul etmemesi için bir ihtimal olması düşüktür.
9- Öpüşmek sadece dudaklarla gerçekleşmez. Bütün vücudunuzla ve aklınızla gerçekleşir.
Partnerinize nasıl dokunduğunuza dikkat edin. Rahat mı? Başka bir pozisyon tercih eder mi? Ve siz ne durumdasınız? Rahat mısınız? Gidişattan memnun musunuz? Bu kişiyle öpüşmeyi tercih edeceğiniz başka bir yer var mı? Öpüşmek bazı durumlar gerektirir. Doğaçlama mı? Partnerinizden bir süreliğine ayrı mı kaldınız? Belki de bir şemsiyenin altında oturuyorsunuz ve içinizden biri acele ediyor. Şartlar ve etraf bir öpücüğü etkiler. Eğer şartları reddederseniz öpüşmenizi berbat edebilirsiniz. Örneğin ocakta yemeğiniz varsa ya da çocuklar tişörtünüzü çekiştiriyorsa iyi bir karşılık alamayabilirsiniz. Şartlarınızı ve adaptasyonunuzu dikkate alın. Kusursuz bir resim gibi görünecek şekilde gerçekleştirmeyi deneyin.

10- Son olarak, öpüşmeyi sekse başlangıç olarak kullanmayın.
Seks yapmak için bir neden olması anlaşılabilir bir durumdur ancak bunu zorunluluk olarak görmeyin. Bu sinirlenmenizi ve daha sonra bırakmanızı gerektireceği anlamına gelmez.Bu, bir insanı başka beklentisiz bir şekilde öpmeyi öğrenmeniz gerektiği anlamına gelmektedir. Öpüşmenin kendisinden zevk alın. Bu muhteşem bir şeydir. Sizi öpen kişiyi öpüyorsunuz. İyi yapıldığı zaman mutlu eden çok az şey vardır. Ayrıca bir insanı küçük bir düşünceyle öpmek ile niyetli öpmek arasında fark vardır.  İyi öpmek için iyi anınızda olmanız gerekir. Sizi düşüncelere daldıracak duygulara izin verin ve karşılık verin. Kendinizi akışına bırakın. Duygularınızı hareketlerinize yansıtın. Duygularınızı serbest bırakın ve bunu hareketlerinizle partnerinize gösterin. Dudaklarınızdan onunkine. Ve onunkileri hissedin. Her saniyesinden zevk alın. Bu 10 ipucu insanların iyi öpüşmesi için hazırlanmıştır. Lütfen unutmayın öpüşmek her ikiniz için de bir hediye ve lütuftur. Bu modern koşuşturmalı hayatın içinde birkaç sevindirici şeyden biridir. Şüphe yok ki eğer öpüşme hayatımızda daha fazla olsaydı daha iyi olurduk. Şimdi, iyi şanslar ve harekete geçin, şu andan itibaren birileri muhtemelen öpmeniz için bekliyordur.

nasıl öpüşülür nasıl öpüşmeliyiz öpüşmek nasıl olur öpüşmek dudak dudağa öpüşürken neler yapılır
nasıl öpüşülür iyi öpüşmek

 09 Eylül 2012 tarihinde "Bulent O" tarafından "(www.probilgi.com)"sitesine eklenmiştir.Alıntıdır.