Bitcoin kazanmak çok kolay her saat başı küçük küçük kazanacak , eğlenceli vakit geçireceksin.

Sohbet hemde ücretsiz.

Farklı bir sohbet anlayışı, sohbet edebileceğiniz katılımın yüksek olduğu bir sohbet ortamıyla sizi alışılmışın dışında bir sohbet odasıyla tanıştırıyoruz.Kurallar basit, kendinizi gösterin yapabileceğiniz tek şey samimiyetinizi yada karakterinizi ortaya koyup asil sohbetinizle göz doldurmak.Bunu yaparken kendinizi kaybetmeyin. Sohbetin ne demek olduğunu asıl sohbet neymiş dedirten tekrar sohbete gereken önem verilmesi gerekliliğini gözler önüne seren sohbet sitesi. Asil gerçek sohbet budur dedirtiyor. Şimdiye kadar sohbet sitelerinde gezmiş ve hatalar yapmış olabilirsiniz. Şimdi beyaz bi sayfa açma zamanı gelmiş olabilir bu beyaz sayfayı asil bir şekilde doldurun ve Kendinizi daha iyi hissedin. TIKLAYINCA SOHBETE BAŞLARSINIZ GİRİŞ YAPMAKTA ÇOK KOLAY.

Sohbetin tadı tuzu-Tatlı sohbet

Sohbet ediyoruz belki keyifli zamanlar geçiriyoruz. Eğlenceli sohbetler, heyecanlı sohbetler ettik, canlı sohbetler yaşadık. Sıcak sohbet ortamları içinde yer aldık, çok sevdik çok sevildik sohbet etmeden olmaz dedik. Bazen can sıkıntısı yaşadık yada yaşattık.Sohbetten ,sohbet ortamlarından uzak kalmayı istediğimiz zamanlarda oldu belki..
Çoğu insan sohbet etme gereksinim olduğunu bilir.Yalnızlar sohbet etmenin anlamını önemini en iyi özetleyecek insanlardır.Sadece ses olsun yeterli diyecek kadar özet geçebilirler.Size bu makaleyle sohbet etmeye bakışınızı değiştirebileceğine inandığım konulardan bahsetmek istiyorum. Genelleme yapıcağımdan alınganlıklar göstermeyeceğinizi düşünüyorum.

Arkadaşlar! sohbet etmekte çok ısrarcı olmak,talepkar olmak sadece sohbette adınızı geçirmek veya popüler olmak için yapacağınız eylemler bazı durumlarda sizi köreltir, yani sohbetiniz rutin ama tempolu devam ediyor olmasına rağmen sıkıcı olursunuz.Bu durumun farkına vardığınızda kendinizden bile sıkılabilirsiniz.

Ne tür bir sohbet sitesinde olursanız olun
sesli sohbet olsun, kameralı sohbet olsun veya sesli görüntülü sohbet olsun ki şu zamanda ikisi bir arada sunulur.Çoğu üyelikli sitelerde kameralı sesli sohbet etmek çok çok sık olmasada üyeliksiz sohbet sitelerinde kameralı sesli sohbet etmek oldukca basittir.

Asıl önemli konu sohbet etmek için sizin samimi paylaşımlarda bulunmanız ve paylaşımda bulunanları takip ettiğinizi okuyucusu olduğunuzu göstermek iştirak etmeniz artı değerdir. Dinleyici kalmakta iyi bişeydir ama herkesin gelişi güzel birbirinin sohbetini sabote ettiği bir sohbet ortamındaysanız biçimlendirmekte sizin elinizdedir ,gerekli tepkiyi göstermelisiniz. Siz sohbet ediyorum diye söylemde bulunabilirsiniz ama eğer ki sohbetin içine samimi paylaşımlar yerine sürekli olarak muzip, ezberci diyaloglar, sahte ve asıl duygunuzu belirtmeyen gülme sembol yada işaretleri atıyorsanız.Yaşayabileceğiniz durumlar pek sizin kimliğinize yakışmasada sindirmeniz veya kabul etmeniz gerekecektir.Böyle canlı sohbetlerdeyim popülerim yada bensiz burası biter yok olur diye bi durum esasen yoktur.Size bunu hissettiren şey sohbet için katılımda olduğunuz sohbet sitesinin yeni kullanıcı girişinin olmaması gibi bir durumdur.Yani boşluğu doldurulmaz biri olmanız imkansızdır diyebiliriz.Ama bazı arkadaşlıklar için yeri doldurulamayacak biri olabilirsiniz.

Bunu sağlamak için sohbete samimi paylaşımlarda bulunun. Sürekli kendinizi yüceltmekten kaçının birilerini küçük bir hatası ile tek taraflı empati kurmadan olabilecek yargılamalara gitmek yerine anlayış göstermeniz arkadaş kazanımınızda en olumlu sonuçlarla dönüşü olacaktır. hak ve haksızlıklıklara yaklaşımınız ve ölçütü sizi en iyi özet geçen kısımdır dahil olmak yada uzak kalmak size kalmıştır.Birilerini taktir etmekten kaçınmayın duygunuz samimiyse karşı tarafta hissedecektir.Ama birilerini aşağılama kötü olduğu kadar gereklide olabildiği için aceleci olmayın analiz ve bilgi sahibi olmanız önemlidir. hak ve haksızlıklıklara yaklaşımınız ve ölçütü sizi en iyi özet geçen kısımdır dahil olmak yada uzak kalmak size kalmıştır. Durum değerlendirmesi yapmanız için müdehale hakkı yada konuda söz sahibi olmak için yeterli belirtileri taşıyor olmalısınız.Birinci ağızdan bilgi sahibi olmaya özen gösterin .Sorup sorgulamak için demiyorum.Tek sebebi söylentilerle yola çıkmak, laf etmek bir başkasıyla paylaşmak tuhaf olumsuzluklarda adınızın geçme olasılığı size zarar verir.Güvenilir olun çünkü insan hayatında güven büyük yer tutar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder